3 Mart 2013 Pazar

Arsız Bela Şarkıları - arsizbelasarkilari.org

Malumunuz arabesk rap son zamanlarda aşırı ivme kazandı ve bazı sanatçılar bu yeni oluşumda başı çektiler ki arsız bela da rapçılar içerisinde ön plana çıkmış ender kişilerdendir. Bu yazımızda arsız bela hakkında bilgiler ve tavsiye arsız bela sitesi bulacaksınız.
Arsız bela 28.12.1992 sivas doğumludur. Arsız Bela'nın gerçek ismi Ali Metin'dir. arsız bela şu an zirveye doğru ilerlediği arabesk rap'a lise yıllarının başlarında başlamıştır. Kendisini kısa sürede geliştiren arsız bela'nın şu an önü açık gözükmekte. Kendisine başarılarının devamını diliyor. arsız bela şarkıları
dinlemek için http://www.arsizbelasarkilari.org/ sitesini tavsiye ediyoruz.
Bu yazımızda arsız bela hakkında bilgiler ve tavsiye site tanıtımı yapacağım.
Arabesk rapın öncü ismi arsız bela namı diğer Ali Metin kısa sürede rapseverlerin gönlünde taht kurmuş ve parçaları dillerde söylenir olmuştur. Lise yıllarında başladığı rap yolculuğunda hızlı bir ilerleme kaydeden arsız bela kısa sürede sosyal medyada top listleri zorlamaya başlamıştır. arsız bela şarkıları Rap camiasından farklı kişilerle yaptığı düetlerle getirdiği sesin yankısı artarak zirveye doğru yolculuğu sürmektedir. Kendisine bu yolculuğunda başarılar diler arsız bela şarkıları için http://www.arsizbelasarkilari.org/ sitesini tavsiye ederiz.
Yazımız arsız bela şarkılarının online dinlenebildiği arsizbelasarkilari.org sitesi hakkında olacaktır. Site ile birlikte arabesk rapın yükselen yıldızı arsız bela'nın 2010 - 2011 parçalarını, 2012 de çıkarmış olduğu sevgimin katilisin albümünü dinleyebilirsiniz. Site usta rapçının rap maratonunu arsız bela 2010,arsız bela 2012 - 2013, konserleri şeklinde kategoriler halinde sunarak usta rapçıyı daha yakından tanımanızı amaçlamaktadır. Sizlerde arsız bela şarkılarısevenlerden iseniz siteyi tavsiye ederiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder