3 Nisan 2013 Çarşamba

Sosyal Medya Bloğu burakkocoglu.com



Türkiye’nin sosyal medya bloğu burakkocoglu.com sitesinde sosyal medya makaleleri,youtube izlenme arttırma,twitter takipçi arttırma ve facebook üye çekimi gibi hizmetlerden de yararlanabilirsiniz.

Tamamen özgün yazı ve makaleler ile yayın yapan bu bloğun genel hakim olduğu konu sosyal medya,internet,google,teknolojidir. Bu kategorilere ait haberler ve özgün yazıları okumanızı şiddetle öneririm. Aynı zamanda sosyal medya araçları olan twitter,youtube,facebook,instagram gibi sitelerin hesaplarında da size yardımcı olabilecek ipuçları ve destek sağlıyor. Youtube klipleriniz,fragmanlarınızı ve görsellerinizin izlenmelerini gerçek Türk kullanıcılara izletme, twitterda profilinize Türk ve yabancı takipçi çekme,facebook hayran sayfalarınıza üye çekme ve instagram profilinizin takipçilerini arttırma konularında üst düzey destek vermektedir. Sosyal Medya Danışmanlığı ve Uzmanlığı hizmetide yapan Burak Koçoğlu’ya iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz

Son olarak, burakkocoglu.com sitesine günlük 3.000 ile 7.000 arası ziyaretçi girdiğini ve fenemon ve takip edilesi bir blog olduğu söylemek istiyorum. Burak Koçoğlu’nun twitter (@burakkocoglu) adresinide takip edebilirsiniz.

Site Adresi : burakkocoglu.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder