3 Kasım 2013 Pazar

Forum Wardom.org

forum wardomMakale: En eski Türk sitelerinden biri hangisi derseniz aklınıza ilk gelecek ve hala yayında olan ender sitelerden Wardom gelir. Wardom, War Domain isminin kısaltması olan, Türkiye'nin en eski sitelerinden ve ilk forumlarından biridir.
Wardom'da ilk dikkati çeken forum bölümüdür. Forumlarda bir çok konuda bilgi bulabileceğiniz gibi, her türlü program, dosya indirme, sohbet,vb paylaşımları limitsiz ve yüzbinlerce konu, yüzbinlerce üye ve milyonlarca mesaj arasında kolaylıkla tek tıklama ile bulabilirsiniz.

Wardom Forumlarında sizlere bilgisayar güvenliği ve bilginin sınırlarını aşacağınız, gerçek anlamda bilgisayar güvenliği ile ilgili bilgiler edinebileceğiniz kaynaklar sunulur. Bilgisayar güvenliğinizi arttırabileceğiniz programlar, dökümanlar ve bilgiler ile sisteminizi çok daha güvenli, çok daha güvenilir hale getirebileceksiniz.

Wardom Forum dışında ayrıca bilgisayar ile ilgili haberleri, virus tanıtımları, nasıl silineceği, oyun hileleri gibi bir çok farklı konuyu sizlere ücretsiz ve hiç bir üyelik gerektirmeden sunar. Bilgiye ulaşmanın bu kadar kolay olduğu, bilgiyi gerçekten bilenlerin sunduğu Wardom Forum ve www.wardom.org sitesinde sizin de yerinize çoktan ayrılmış. Wardom'a uğrayıp bir kaç dakikanızı ayırdıktan sonra forum ve diğer bölümlerle sizlere Wardom'da neler sunulduğunu görmeden bu duyuruyu atlamamanızı öneririz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder