2 Temmuz 2014 Çarşamba

Clash of clans hileleri

Clash of clans artık oynaması çok daha keyifli ve hileleri oldukça güzel bir şekilde çalışıyor. Oyuna ait hileleri öğrenmek için artık siteleri takip etmelisiniz. Çok fazla oynanan bu oyun sayesinde hilelerde iyi bir iyileştirme ortaya çıkmıştır. İlk hileler arasında mücevher kutusu karşımıza çıkıyor. 10 dakika  sonrasında rahatlıkla elde edilebilmektedir. Hem kolay, hem de rahat bir şekilde açılan hile ile oyunlarınız son derece eğlenceli olacaktır.

Clash of clans hileleri olarak bu kutu sonrasında 10 dakika içerisinde köyde bir kutu ortaya çıkacaktır. Elde ettiğiniz kutular sonrasında değerli tüm taşlara ulaşabilirsiniz. Bu oyundaki hile öncelikle mücevher taşlara ulaşmaktır. Hileyi kullanmak için online siteye girmeli ve hemen indirmeniz gerekiyor. Bilgisayarınıza kurduktan sonra hileyi sorunsuz bir şekilde kullanmaya başlayabilirsiniz. Mücevher kutusu hilesini öğrenmenin keyfiyle birde hızınız artarsa elbette süper olur. Oyun severler hızını artırmanın keyfi ile daha rahat oynayacaktır. Bu hız artırma clash of clans oyunun kendine has özelliğidir.

Clash of clans hileleri olarak birde gems yer alıyor. Bu hile ile oldukça yüksek levellere sahip olabilirsiniz. Bu hileyi kullanabileceğinize dair her türlü bilgi indirme sitesinde mevcuttur. Bundan sonra severek hile yapacak oyunlarınız son derece eğlenceli bir hale gelecektir. Ayrıca elmas hilesi sayesinde birçok elmasınızın olması mümkündür. Bol hileli ve kazançlı bir oyun ile keyifli anları yaşayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder