18 Mayıs 2012 Cuma

GaniHomes ile Günlük Kiralık Daire tutmak artık çok kolay

Bugün sizlere Türkiye’yi tüm dünyaya açan ve dünyanın çeşitli bölgelerindeki mekanları ayağınıza getiren yepyeni, genç ve dinamik bir site tanıtacağım. “GaniHomes.com” GaniHomes sayesinde Türkiye’nin yada dünyanın neresinde olursanız olun konaklama alternatifleriniz bir “tık” uzağınızda kalıyor. Günlük Kiralık Ev
GaniHomes, Türkiye menşeili; aynı zamanda “Dünya Sizin…” sloganıyla tüm dünyada hizmet veren bir günlük kiralık daire portalı olarak karşımıza çıkıyor. Türk veya yabancı ayırt etmeden misafir ve ev sahibini kendi bünyesinde buluşturarak, ekonomik ve pratik konaklama çözümleri sunuyor.

Sitede işlemler ev sahibinin ilan vermesi, misafirin ise bu ilanlara rezervasyon isteği göndermesi suretiyle gerçekleşiyor. Ev sahipleri istedikleri sayıda ücretsiz ilan verebiliyor, sezonluk fiyat değişimlerini ve rezervasyon takvimlerini kolayca düzenleyebiliyorlar. Site, kendi bünyesinde yayınladığı videolarla ve bir telefon uzaklıktaki ekibi ile, ilan vermek isteyen ev sahiplerine her aşamada kılavuz olmaya çalışıyor.

Tüm bunların yanı sıra GaniHomes, sorumluluğu üzerine alarak “Güvenli Ödeme Sistemi” ile hem ev sahibini hem de misafiri dolandırıcılıktan koruyor. Güvenli Ödeme Sistemi’ne göre rezervasyon onayının hemen sonrasında ödeme, GaniHomes yönetimindeki bir banka hesabı olan Koruma Hesabı’na alınıyor, misafir mekana giriş yaptıktan 24 saat sonrasında ise GaniHomes, ödemeyi ev sahibinin hesabına aktarıyor.

GaniHomes’a ait bir tane Türkiye, bir tane de Avrupa olmak üzere 2 adet Facebook sayfası bulunuyor ve çok yakında ise 3. bir Facebook sayfası olarak GaniHomesAsia’yı beğenilere sunmayı planlıyor. Bu sayfalar üzerinden bünyesindeki ilanları paylaşarak ev sahipleri için ücretsiz tanıtımlar yapıyor ve etkinliklerini tüm takipçilerine duyuruyor.

Bir misafir olarak siteyi ziyaret ediyorsanız eğer, size sunulan ayrıntılı arama seçenekleriyle istediğiniz kriterdeki ev seçeneklerine kolayca ulaşabiliyorsunuz. GaniHomes.com’da her kesimden misafirin ihtiyacına uygun ve geniş bir fiyat yelpazesinde günlük kiralık evler, apartlar, stüdyo daireler, rezidanslar, bungalovlar, dağ evleri ve villalar sunuluyor. Bu site üzerinden, kısa bir iş gezisi planlıyorsanız, küçük bir stüdyo daire veya ailenizle yada sevdiklerinizle güzel bir tatil planlıyorsanız, havuzlu bir villa kiralayabiliyorsunuz. GaniHomes, hem misafirlerine hem de ev sahiplerine yalnızca yurtiçinden değil yurtdışından da alternatifler sunuyor.

Gün geçtikte kendini yenileyen ve geliştiren GaniHomes’un merkez ofisi İzmir’de, bir diğer ofisi ise Romanya/Bükreş’te bulunuyor ve Almanya’daki ofisini ise çok yakın bir tarihte faaliyete geçirmeyi planlıyor. Sitede sunulan 7 farklı yabancı dil seçeneği, yurtdışındaki ev sahipleri ve misafirler için de GaniHomes.,om’u cazip bir hale getiriyor.

GaniHomes ülkemizde son yıllarda cazipleşmeye başlayan Günlük kiralık daire
sektöründe ev sahiplerinin ve misafirlerinakıllarındaki soru işaretlerini gidermeyi amaçlayan genç ve dinamik bir ekiple çalışıyor ve kullanıcılarına daha iyi hizmet verebilmek için her geçen gün kendisini yeniliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder