25 Mayıs 2012 Cuma

Time Malatya %30 İndirim Günleri Başladı !

Time Malatya %30 İndirim Günleri Başladı !
Time Malatya, Oxford üniversitesinin ingilizce eğitim sistemini esas almıştır. Bu sisteme göre İngilizce Elementary, Pre-intermediate, Intermediate, Upper Intermediate ve Advanced olmak üzere 5 temel seviyeden oluşmaktadır. Genel İngilizce eğitimlerinde her seviye 128 ders saatiyle tamamlanmaktadır.

Dört temel dil yeteneğinizin (konuşma – anlama , okuma – yazma) geliştirilmesi, İngilizce öğretiminde ve dolayısıyla da Time Malatya'da ana eğitim konusunu oluşturmaktadır.

Derslerimiz en çok 14 ile 16 kişilik sınıflarda yapılır. Time Malatya'da programlar gramer ağırlıklı olan 1 ve 2. seviyelerde tamamen Türk öğretmenlerimizle, 3 4 ve 5. Seviyelerde ise Türk ve Yabancı öğretmenlerimizle birlikte işlenirler. En son olarak 5. seviye bitiminde ÜDS ve KPDS gibi sınavlardan rahatlıkla arzuladığınız notları alabileceksiniz.

Eğitimde başarı takibi her 2 ve 4 ünitede bir hazırlanmış olan konu testlerimizle kursiyerlerimiz test edilmekte ve sınav uygulamaları sonrasında tespit edilen eksikliklerin giderilmesi için ek ders ve aktiviteler düzenlenmektedir. Bununla beraber kitlesel başarıyı test etmek için Time Malatya her seviyenin ortasında semi-final ve seviye bitiminde final sınavları yaparak kursiyerleri sürekli takip etmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder