20 Mayıs 2012 Pazar

Şifalı bitkiler Yararları

Şifalı Bitkiler
Yaz geliyor ve güneş altında uzun vakitler geçirme zamanı geldi galiba bu yüzden cildinizi korumanın yolları. İşte bitkisel güneş yanığı yardım yatıştırmak için bazı öneriler:
Tea Tree Oil zeytinyağı veya hindistancevizi yağı güzelce yaya yaya sürün ve hemen temizlemeyin vucudunuzu dinlendirin sakinleştirici ve ağrı giderici ve ayrıca kabarmaları ve soyulmaları azaltır Şifalı Bitkiler. Ayrıca güneş yanığı için çay ağacı yağı da uygulanabilir.
Şahsen, başka bir yanıklara karşı uygulanacak Şifalı Bitkiler, benim kişisel favorim aloe vera özüdür. Yanık alanının hafifçe kurulayın Aldığınız aloe vera bitkilerini ve çay ağacı yağını birkaç damlayı pamuk yardımı ile hafifçe yayın ve sonrası ruzgar esen bir yana uzanıp rahatlamanıza bakın. Lavanta yağı ile eşleştirildiğinde Çay ağacı çok güzel kokulu ve etkilidir. E vitamini ve Aloe Vera losyonu ilen çay ağacı yağı, birkaç damla ekleyin. Birkaç kez ağrı, kızarıklık ve iltihabı azaltmak için bir gün uygulayın Şifalı Bitkiler.
Hassas cilde sahip kişiler seyreltilmiş şekilde çay ağacı yağı kullanmalısınız. Bu, örneğin badem ya da buğday tohumu gibi başka bir yağ ile karıştırılabilir. Isı kaldırmak ve sonrahafifçe batma ve daha sonra kaşıntı hafifletmeye yardımcı etkilenen bölgelere yağ karışımı ovmak için soğuk su uygulayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder