18 Mayıs 2012 Cuma

Yazıcılarda bitmeyen kartuş devri başladı

Kimi zaman resmi işlemler için, kimi zaman da çocukların ev ödevleri için mutlaka ihtiyaç duyduğumuz yazıcıların en temel sorunlarından birisi, kuşkusuz kartuşlarının olur olmadık yerde bitmesi ve söz konusu kartuşların oldukça fahiş fiyatlardan satılmasıdır. Öyle ki, kartuş satın alırken ödediğimiz fiyat neredeyse yazıcıyı temin ederken ödediğimiz fiyata yaklaşabiliyor. Bu kötü gidişatın farkına vardıysanız ve bir çözüm yolu arıyorsanız, gelişen teknolojiye ayak uydurmalı ve bitmeyen kartuş teknolojisine merhaba demelisiniz.



Her marka ve model yazıcıya kurulumu uygulanabilen bitmeyen kartuş sistemi, yazıcının dışında bulunan tüplerden yazıcıya mürekkebin aktarılması işleminden oluşur. İnce bir borudan geçirilen mürekkepler oldukça dengeli ve nazik bir şekilde harcandığı için ortaya büyük bir tasarruf çıkar. Bunun yanı sıra sızdırma yapmayan, hava almayan, montaj işlemi kaliteli bir şekilde gerçekleştirilmiş yazıcıların; bitmeyen kartuş sistemlerinden hayli verim aldıkları ve 10.000 basım gibi sıradan bir kartuşun ulaşamayacağı rakamlara ulaşılmasından da anlaşılabilir.



İnternet vasıtasıyla kurulumu yapılmış, kullanıma hazır bitmeyen kartuşlu yazıcı siparişi verebileceğiniz gibi; marka ve model bilgilerini girerek yazıcınız için en uygun dolan kartuş siparişlerini de gerçekleştirebilirsiniz. Bunun yanı sıra alanında uzman, profesyonel personeliyle müşterilerine kartuş çözümleri sunmak için hazır bekleyen http://www.izmirbitmeyenkartus.com adresini ziyaret ederek ürün kataloğuna göz atabilirsiniz. Yazıcı sektörünün liderleri konumunda bulunan Canon ve Epson markalı cihazlarınız için de site adresini ziyaret ederek kartuş modellerine bakabilir, siparişinizi güvenli bir şekilde geçebilirsiniz. Müşteri memnuniyetini esas edinen ve kalite anlayışından taviz vermeden 2002 yılından beri hizmet sunmaya devam eden bu firmayla çalışmayı tercih ettiğiniz takdirde, sizler de ev ve ofis ortamlarında ciddi tasarruf sağlayabilirsiniz. Ayrıca sitede var olan ürünlerin teknik bilgi ve resimlerine de kolay bir şekilde ulaşabilmeniz mümkün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder